تاریخ آخرین بروزرسانی: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
دانستنی های غگل
دانستنی های هر نماد مشتمل بر تحلیل ها، گزارش مجامع ، گزارش سود و زیان و آمارهای ماهیانه تولید فروش و درآمد آنهاست. در ادامه اطلاعات شرکت گلوکوزان را خواهید خواند.
تاریخچه
شرکت گلوکوزان یکی از بزرگترین واحدهای تولیدکننده نشاسته ذرت گلوکوز و فروکتوز در کشور می باشد با وجود رقبای متعدد این شرکت به گونه ای متمایز از دیگران و در سطح کیفی و کمی مطلوب به تولید و فروش این محصولات پرداخته و با دستیابی به ظرفیت های بالاتر سهم ان بازار فروش گلوکز و نشاسته ذرت در حال افزیش است.
بدر تاریخ ۱۳۴۹/۰۳/۳۱ با شماره ۱۴۰۱۲ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است این شرکت با مشارکت بانک صنعت و معدن شرکت سرمایه گذاری پارس و آقایان دکتر عباس معتمدی و حاج محمد تقی برخوردار به منظور تولید گلوکوزو نشاسته با ظرفیت روزانه ۵۰ تن آسیاب ذرت دانه ای و سرمایه اولیه ۷۰ میلیون ریال در سال ۱۳۴۹ تاسیس گردید ماشین آلات نشاسته سازی از کارخانجات آلفالاوان سوئد و ماشین آلات گلوکوزسازی از کارخانجات دی دی اس کرویز دانمارک خریداری و در سال ۱۳۵۲ نصب و بهره برداری از کارخانه عملا آغاز گردید.
با توجه به افزایش تقاضا ی گلوکوز و نشاسته در کشور صاحبان سهام در سالهای ۱۳۵۳ و ۱۳۵۴ با کمک فنی و شراکت CPC طرح توسعه۱۵۰ تن آسیاب ذرت تهیه و پس از اخذ مجوزها و اعتتبارات مورد نظر آغاز گردید اما با پیروزی انقلاب تغییر سهامداران تسخیر لانه جاسوسی و خروج متخصصین شرکت CPC عملیات اجرایی این پروژه که تا قبل از آن حدود ۹۰% پیشرفت داشت تا قل از سال ۱۳۶۵ متوقف گردید.
بعد از در اختیار کرفتن شرکت به دست سهامداران اقدامات اساسی و زیربنایی زیادی در شرکت و کارخانه صورت گرفت تجهیز و تقویت امکانات تولیدی افزودن سیلوهای نگهداری تعویض سیستم تغلیظ و اواپراتور گلوکوز و اصلاح اسایس سیستم دریافت ذرت موجب تثبیت عملکرد تولیدی و تقویت زیرساختهای شرکت گردید.
در سال ۱۳۸۶ عملیات ساخت کارخانه ذرت خشک کنی در روستای کمال آبادبه فاله ۵ کیلومتر از کارخانه اصلی آغاز گردید. بهره برداری از این واحد به عنوان بزرگترین کارخانه ذرت خشک کنی در خاورمیانه با ظرفیت روزانه ۱۸۰۰ تن در سال ۱۳۸۷ آغاز شد.