تاریخ آخرین بروزرسانی: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱
دانستنی های سفاسی
دانستنی های هر نماد مشتمل بر تحلیل ها، گزارش مجامع ، گزارش سود و زیان و آمارهای ماهیانه تولید فروش و درآمد آنهاست. در ادامه اطلاعات شرکت فارسیت اهواز را خواهید خواند.
تاریخچه
شرکت فارسیت اهواز(سهامی عام ) در تاریخ ۵ مرداد ماه ۱۳۷۰ تحت شماره ۸۴۷۲۴ با نام اولیه شرکت محصولات بتنی فارس و خوزستان در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. بر اساس مصوبه هیئت مدیره شرکت سیمان فارس و خوزستان سهامی عام در تاریخ ۱۳۷۴/۰۸/۳۰ کارخانه فارسیت اهواز به عنوان یکی از کتارخانه های تابعه شرکت مذکور که دارای هفت خط تولید محصولات آزبست و سیمان و محصولات بتنی بوده به شرکت محصولات بتنی فارس و خوزستان واگذار شد. بر اساس این تصمیم مجمع عمومی فوق العاده سهاداران در تاریخ ۱۳۷۴/۰۸/۲۴ نام شرکت به شرکت فارسیت اهواز سهامی خاص تغیی و بر اساس مصوبه مجمع ععمومی فوق العاده صاحبان سهام در تاریخ ۱۳۷۵/۰۷/۱۴ شکا قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تغییر یافت . و نیز سال مالی شرکت از ۳۰ آبان به ۳۰ مهر تغییر کرددر تاریخ ۲۸مهر ۱۳۷۶ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد سپس سال مالی به اول فروردین هر سال تغییر یافت. و نام شرکت از فهرست پذیرفته شدگان بورس اوراق بهادارا حذف و به بازار پایه فرابورس انتقال یافت.(۱۳۹۱/۰۲/۳۱) در حال حاضر نیز شرکت به عنوان ناشر غیربورسی و پذیرفته نشده در فرابورس می باشد و فعالیت اصلی آن تولید مصالح آزبست سیمان و محصولات بتنی می باشد.
موضوع فعالیت شرکت:
فعالیت اصلی شرکت تولید مصالح ساختمانی آزبست سیمان و محصولات بتنی می باشد.
اعضای هیات مدیره
سهامداران
شرکت از منظر بورس
ترکیب نیروی انسانی
این شرکت شامل ۷۱ نفر نیروی انسانی است.
محصولات شرکت
اطلاعات زمین و ساختمان
جزییات هزینه های انرژی
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فارسیت اهواز (سفاسی ) در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۱ برای سال مالی منتهی به سال مالی ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ با حضور بیش از ۵۵ درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی برگزار گردید.
اعضای هیات رئیسه
آقای فرح به عنوان ناظر اول
آقای بهاد نماینده هیات مدیره
آقای مهندس موسوی مدیر عامل شرکت
آقای فلاتوری نماینده موسسه حسابرسی آریا اندیش نمودگر
جناب اقای بهزاد نسبت به قزائت گزارش هیات مدیره اقدام نمودند.
درامد عملیاتی شرکت نسبت به سال ۹۸ افزایش داشته و سود عملیاتی شرکت با توجحه به مشکلات شرکت و ازفایش بهای تمام شده مواد اولیه و زیان سنواتی مبلغ ۲میلایرد و ۷۰۰ میلیون بوده که ناشی از درآمد غیر عملیاتی است و بعد از چندین شال شرکت سودآور شده است.
تعداد ۶۶۰ میلیون سهم شرکت است و در فرابورس بازار پایه است و پیش بینی سود انجام نشده است
بازاریابی برای صادرات نیز انجام می شود به جهت موقعیت سوق الجیشی شرکت و دسترسی هایی که دارد پتانسیل توسعه ای طرح های صادراتی خوبی را می تواند اجرایی کند. تولید لوله های بتنی و دیوارها و محصولات بتنی در دستور تولید شرکت است.
جدول مقادیر فروش
خرید مواد اولیه
مصرف مواد اولیه
اقدامات انجام شده در خصوص پرونده های حقوقی
گزارش حسابرس مستقل و بازرس
در خصوص فزونی زیان شرکت که بیش از دارایی هاست نیاز به تصمیم گیری است و نبود برنامه مشخص برای افزایش سودآوری یکی از معضلات می باشد توضیح داده شد که کور بیزینس شرکت سوداور نیست .
فروش ۲۳ میلیارد تومانی است و ۲۱۷ میلیون سود ناخالص شرکت بوده است و با افزایش فروش ۵ برابری زیان انباشته ۲۳ میلیارد تومانی تغییری اتفاق نخواهد افتاد لذا نیاز است که ظرفیت و بسترهای شرکت بررسی شود و طرح های سوداور جهت ارائه به سهامندار عمده تهیه و ارسال شود تا وضعیت شرکت از وضع موجود خارج شود. لذا این موضوع تکلیف هیات مدیره شد ا قبل از گزارش شش ماهه این طرح را برای سهامدار عمده ارسال کنند.
درخصوص مسدودی عمده حسابهای شرکت به دلیل بدهی بانکی و شخصی حسابهای شرکت از طریق تنخواه به دیران انجام میشود
توضیح دادهع شد که کور بیزینس اجازه تامین نقدینگی داده نمی شود و بانکها نیز رقبتی برای تامین مالی شرکت انجام نمی دهند نیاز به تعیین تکلیف حسابهای شرکت توسط هیات مدیره اقدامات لازم را انجام شود.
مالیات تکلیفی ارزش افزوده و حق بیمه به موقع انجام نشده است. که بند ۷ گزارش حسابرس است.
بدهی سالهای ۹۱ تا ۹۶ بالغ بر ۳ میلیارد تومان از طریق تهاتر با شهرداری ها پرداخت شده است و مابقی شامل انواع مالیات هاست و ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون است که ۵۰۰ میلیون تومان تهاتر شده است و هیچگونه پرونده اجرایی مالیاتی در حال حاضر ندارد و بدهی تامین اجتماعی به قوت خود باقیست و هر ماه ۲ درصد هم جریمه شامل حال شرکت می شود.
لذا تکلیف شد با همکاری شرکت فارس خوزستان و هم از طریق سهامدار عمده تامین مالی جهت تسویه تعهدات اقدامات لازم صورت بگیردو رفع شود.
تکمیل اعضای هیات مدیریت و عدم معرفی فرد مورد نظر یکی از شرکتهای زیر مجموعه توضیح داده شد که ادغام یکی از شرکت های زیر مجموعه موجب این موضوع شده که امروز تعیین تکلیف می شود.
در خصوص تمام بندهای قید شده بعدی نیز کماکان تکالیف سنوات قبل تکلیف شد.
در خصوص کسب مجوز از هیات مدیره در خصوص قرارداد و معاملات مربوطه توضیح داده شد کهتنفیذ معاملات ۱۲۹ به هیات مدیره رعایت قوانین تکلیف شد.
در خصوص ضوابط رعایت نشده: افشای تغییر نمایندگان هیات مدیره و عدم ثبت در مجمع و افشای مزایده مورخ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ و دعوی بانک سپه علیه شرکت نیز توضیح داده شد کلیه ضوابط و عدم رعایت ها حل و فصل شود و طبق قانون تجارت و بورس کارهای مربوطه انجام شود.
عدم درج شناسه ملی و شماره اقتصادی نیز در سربرگ ها و گزارشات مالی رعایت نشده است که قرار بر اجرای این مهم در اسرع وقت شد.
سوالات مجمع
در خصوص نبود بازارگردان گفته د که صبا تامین مسئول بازارگردانی شرکت است و بالای ۴ میلیارد تومان خود شرکت فارس خوزستان تامین کرده است.توضیح داده شد که شرکت نقشی در افزایش و کاهش قیمت سهام نداشته است .
اکثر سوالات درمورد بازارگردانی و قیمت سهام است و بازگشایی سهام که توضیح داده شد سهامدار عمده تعهدی برای نگهداشتن سهم نداده است اما از طریق بازارگردان میتوانیم این مشکل را حل کنیم. و باید از این صنعت خارج شد و منتظر طرح مطلوب هستیم.
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نیز سوال شده است که در حال حاضر زمان مناسبی برای این کار نیست اما اطلاعات شرکت را برای تجدید ارزیابی اخذ شده است چراکه در سال ۱۳۹۷ یک بار این امر انجام شده است.
مصوبات مجمع
صورت های مالی و گزارش هیات مدیره به تصویب مجمع رسید.
روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی معرفی شد.
با توجه به زیان ده بودن شرکت سودی تقسیم نشد
مجمع قطع شد و بقیه مصوبات به محض بارگذاری در کدال انتقال داده می شود.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فارسیت اهواز با حضور ۶۴/۶۱ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابداری و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای شهریاری، به صورت حضوری و آنلاین از طریق اینستاگرام شرکت برگزار گردید، آقای موسوی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۸ به صورت زیر ارائه دادند:
محصولات و خدمات و جایگاه شرکت در صنعت:
شرکت در صنعت تولید محصولات آزبشت، سیمان و نیز تولید انواع محصولات بتنی سامل لوله های بتنی مسطح از قطر ۳۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی متری، دیوار و سایر محصولات بتنی (به سفارش مشتری)، آجر و کفپوش بتنی (ساده و رنگی) فعالیت می کند که عدم تولید محصولات آزبستی با توجه به موانع و مشکلات موجود که عمدتا ناشی از جلوگیری و منع نمودن شرکت از تولید و فروش این گونه از محصولات (لوله و مانشون آزبستی و ورق آزبستی) از طرف سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل تاثیرات زیست محیطی این گونه از محصولات بوده است. از این رو با تقویت و پشتیبانی از خطوط بتنی فعال و تامین به موقع مواد اولیه و سایر مواد مصرفی ضمن افزایش تولید و فروش انواع محصولات بتنی، باعث بهبود جایگاه شرکت در تولید بتن و فرآورده های بتنی گردیده است که بازاریابی مناسبی نیز از این بابت صورت گرفته است.
آمار تولید و فروش:
تولید:
کاهش ۱۱ درصد در مقدار تولید محصولات عمدتا ناشی از شرایط بوجود آمده طی سال ۱۳۹۸ شامل وقوع سیل در خوزستان طی فروردین لغایت خرداد ماه و کاهش بودجه های عمرانی دولتی و شهرداری ها و نیز مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا طی بهمن و اسفند و کاهش سطح تقاضا در بازار بوده است. ضمنا تولید لوله پلی اتیلن با توجه به بالا بودن قیمت مواد اولیه در تولید انواع لوله های پلی اتیلن و کمبود نقدینگی و مشکلات فنی شرکت در این خصوص، در سال گذشته و سال جاری تولید نشده است.
فروش:
کاهش در فروش محصولات بتنی ناشی از شرایط بوجود آمده طی سال ۱۳۹۸ شامل وقوع سیل در خوزستان طی فروردین لغایت خرداد ماه و کاهش بودجه های عمرانی دولتی و شهرداری ها و نیز مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا و کاهش سطح تقاضا در بازار بوده است.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده موسسه حسابرسی آتیه اندیش نمودگر قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیأت رئیسه مجمع تشریح گردید:
در خصوص بند ۴ در رابطه با مطالبات سنواتی عوان شد: پیگیری در خصوص مطالبات ادامه دارد و پیش بینی می شود مطالبات در سال جاری وصول شود.
در خصوص بند ۵ در رابطه با تاییدیه های ارسالی جهت دریافتنی های تجاری تکلیف شد تاییده ها دریافت و به حسابرس تحویل داده شود.
سوالات مطرح شده در مجمع:
در خصوص آخرین مزایده شرکت توضیح داده شود: با توجه به نیاز شرکت به نقدینگی هیأت مدیره شرکت تصمیم گرفت زمین مذکور را به مزایده بگذارد، از کارشناس ۳ نفره دعوت شده و مزایده آگهی شده ولی با توجه به شرایط بوجود آمده زمین هنوز به فروش نرسیده است.
برنامه شرکت برای افزایش سرمایه چیست؟ هیأت مدیره در این خصوص در حال بررسی است.
در انتها به ازای هر سهم صفر ریال سود تقسیم گردید، موسسه حسابرسی آتیه اندیش نمودگر به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی نواندیشان به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گردید. روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و حق حضور اعضای غیر موظف هیأت مدیره به ازای ۱ جلسه در ماه برابر با ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال بطور ناخالص و پاداش هیأت مدیره نیز صفر ریال تعیین گردید.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شرکت فارسیت اهواز با حضور بیش از ۷۳% از سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابداری و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای حیدری نماینده شرکت سیمان خوزستان برگزار گردید. در ابتدا گزارشی از فعالیت شرکت توسط آقای موسوی مدیرعامل شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۷ به صورت زیر ارائه گردید:
در خصوص مقایسه میزان تولید، در سال مالی ۱۳۹۶ تولید ۲۱.۰۲۶ تن بود و در سال ۱۳۹۷، ۲۵.۷۴۳ تن بوده که روند رشد ۲۶ درصدی در میزان تولید را نشان میدهد. میزان فروش سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۷، از ۲۰.۶۳۲ تن به ۲۶.۰۲۲ رسیده که میزان رشد ۷۶ درصدی را نشان میدهد، مبلغ فروش نیز از حدود ۴ میلیارد تومان به حدود ۷ میلیارد تومان رسیده است. زیان شرکت از ۲۹۳/۴ میلیارد تومان به ۱۰۰/۲ میلیارد تومان تقلیل پیدا کرده است.
جایگاه شرکت در صنعت:
شرکت در صنعت تولید محصولات آزبست-سیمان و نیز تولید انواع محصولات بتنی شامل لولههای بتنی با قطر ۳۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیمتری، دیوار و سایر قطعات بتنی (به سفارش مشتری)، آجر و کفپوش بتنی بصورت ساده و رنگی فعالیت میکند. عدم تولید محصولات آزبستی با توجه به موانع و مشکلات موجود که عمدتاً ناشی از جلوگیری و منع نمودن شرکت از تولید و فروش این گونه از محصولات از طرف سازمان حفاظت از محیط زیست بدلیل تأثیرات زیست محیطی بوده است. از اینرو با تقویت و پشتیبانی از خطوط بتنی فعال و تأمین به موقع مواد اولیه و سایر مواد مصرفی ضمن افزایش تولید و فروش انواع محصولات بتنی باعث بهبود جایگاه شرکت در تولید بتن و فرآوردههای بتنی گردیده است که بازاریابی مناسبی نیز از این بابت صورت گرفته است.
اهم اقدامات صورت گرفته در سال ۱۳۹۷:
- خروج از ماده ۱۴۱؛
- افزایش سرمایه از ۳ میلیارد تومان به ۶۶ میلیارد تومان از محل تجدید ارزیابی دارییها؛
- خریداری۳ پارت قالبهای دو طرف نما و نصب پارت اول جهت افزایش تولید؛
- واگذاری خط سینا پلاس به پیمانکار؛
- راهاندازه مجدد خط تولید آجر سیمانی؛
- انعقاد قرارداد با شرکتهای نفت، کاغذ سبز پارس و آمیسکو.
برنامه آتی:
- بازاریابی در کشور عراق و علیالخصوص در شهر بصره.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده موسسه حسابرسی قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب رییس مجمع و مدیرمالی شرکت تشریح گردید:
در خصوص بند ۵ در رابطه با زیانده بودن شرکت و شمول ماده ۱۴۱ عنوان شد این بند سنواتی بوده و با توجه به افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی داراییها این بند بر طرف شده است.
در خصوص بند ۶ مبنی بر ۱۳.۶۶۳ میلیون ریال بدهی به سازمان تامین اجتماعی عنوان شد: طبق پیگیریهایی صورت گرفته و اخذ مفاصا حساب و اعتراض صورت گرفته است، پرونده به هیأت تجدید نظر ارجاع داده شده و امید است این پرونده بزودی به نتیجه مطلوب برسد.
در خصوص بند ۷ مبنی بر انجام عملیات مالی شرکت از طریق حسابهای تنخواهگردان مدیران عنوان شد: بند سنواتی بوده و با توجه به بدهی به اداره مالیات حسابهای شرکت مسدود شده و عملیات مالی از طریق حسابهای مدیران صورت میگیرد. در این رابطه تکلیف شد جهت رفع مسدودی حسابها اقدامات لازم صورت گیرد.
در خصوص بند ۸ مبنی بر تعیین تکلیف مبلغ ۱۱ میلیارد ریال مطالبات عنوان شد شرکت با تشکیل کمیته پیگیری مطالبات جلساتی در این خصوص صورت گرفته و از آنجایی که عمده بدهکاران شهرداریها میباشند قرار بر این شده بدهی ارزش افزوده به دارایی از این طریق تهاتر گردد. در خصوص اموال راکد در انبار نیز خروجی جلسات هیأت مدیره مبنی بر فروش این اقلام با ارزشگذاری کارشناس رسمی دادگستری صورت گرفته است.
در خصوص بند ۱۱ مبنی بر ممنوعیت تولید و فروش محصولات آزبستی عنوان شد این محصولات صرفا به ادارههای دولتی از جمله اداره آب و فاضلاب فروخته میشود
پرسش و پاسخ:
آیا سیل باعث افزایش تقاضا برا محصولات شرکت فارسیت شده است؟ تقاضا برای کف پوش و مبلمان شهری از طریق شهرداریها صورت گرفته است.
هزینههای عمومی اداری فروش بالای ۵۰ درصد قیمت فروش است علت چیست؟ بخش عمده این هزینهها، هزینه بیمههای بازنشستگی، نگهبانی و پشتیبانی میباشد.
در خصوص تولید لولهی جی آر پی چه اقداماتی صورت گرفته؟ تولید این لولهها هزینهبر بوده و خرید مواد اولیه باید به صورت نقدی خریداری شود و به نقندینگی بالا احتیاج دارد و با توجه به شرایط شرکت این تأمین مالی امکانپذیر نیست.
در انتها سود نقدی هر سهم و پاداش هیات مدیره صفر، حسابرس اصلی موسسه حسابرسی آتیه اندیش نمودگر و موسسه حسابرسی علیالبدل مدیریت نواندیشان، روزنامه کثیرالانتشار اطلااعات و حق حضور اعضای غیر موظف هیأت مدیره به ازای یک جلسه در ماه برابر با ۱۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال بطور ناخالص تعیین شد.
آخرین افشای نماد
۱۴۰۰/۰۳/۰۱: افزایش قیمت سیمان پاکتی تیپ یک