اخبار

دانستنی های قلرست

تاریخ آخرین بروزرسانی: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱

دانستنی های قلرست

دانستنی های هر نماد مشتمل بر تحلیل ها، گزارش مجامع ، گزارش سود و زیان و آمارهای ماهیانه تولید فروش و درآمد آنهاست. در ادامه اطلاعات شرکت قند لرستان را خواهید خواند.

تاریخچه: 

 شرکت قند لرستان در سال ۱۳۴۵ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده است و طی شماره ۱۵۶ مورخ ۱۸ دیماه ۱۳۴۵ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی شهرستان بروجرد به ثبت ریده است. شرکت در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۵۴ به سهامی عام تبدیل  و در اسفند ۱۳۶۸ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است.

در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ مرکز فعالیت رکت به علت تغییر در تقسیمات کشوری به شهرستان دورود به ادرس بخش سیلاخور دهستان  چالانچولان روستای گاراژ کوچه شکوفه یکم بوده که حت شماره ۲۵۶۶ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی شهرستان درورد و شناسه ملی ۱۰۷۴۰۰۱۰۵۰۱ ثبت شده است . آدرس دفتر مرکزی شرکت: تهران خیابان آفریقا خیابان شهید بنیسی فرزان غربی سابق پلاک ۲۴  طبقه اول.

سرمایه شرکت

سهامداران

اعضای هیات مدیره

راه های ارتباطی

اطلاعات زمین و ساختمان


بنابر سیاست های کلی دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت از کشاورزان و  تحقق شعار خودکفایی در بخش کشاورزی واردات شکر خام در زمان برداشت چغندر قند ممنوع بوده و از نیمه دوم سال ۱۳۹۶ بطور کلی تصمیم به ممنوعیت واردات شکر خام نموده که این روند تا کنون ادامه داشته است.

در سالهای جاری بر حسب میزان بهره برداری چغندر قند و مصرف آن توسط کارخانه های قندی بعضاً سهمیه مجوز واردات شکر خام به آنان اعطا گردیده است.

از سال گذشته بر حسب نیاز و مصرف شکر سفید در کشور سهمیه ای به شرکت های قندی تخصیص داده شد که این میزان به هیچ عنوان تکافوی جبران هزینه شرکت های قندی را ننموده و تداوم ممنوعیت واردات شکر خام توسط کارخانه های قندی هزینه سنگینی به کارخانه ها تحمیل نموده و شرکت های قندی را با تهدیدات زیر مواجه نموده است:

_ عدم توان پرداخت هزینه های جاری خصوصاً هزینه های حقوق و مزایای کارکنان شرکت.

_ عدم توان در بازپرداخت تسهیلات و تحمیل هزینه تاخیر تادیه به شرکت های قندی و افزایش بدهی به سیستم بانکی کشور.

_ افزایش ریسک سرمایه گذاری در صنعت قند کشور.

_زیان عملکرد شرکت های قندی و مخاطره تداوم فعالیت و بقاء صنعت قند در سال های آتی.

_به دلیل تعیین دستوری نرخ خرید چغندر قند و نیز تعیین نرخ فروش محصول شکر تولیدی بدون توجه به هزینه های واقعی مرتبط با تولید موجب شد شرکت های قندی با حاشیه سود کم مواجه گردیدند که این امر موجب عدم توان پرداخت هزینه های جاری و افزایش ریسک و عدم بازیافت سرمایه گذاری در شرکت های قندی گردیده است.

_ از سال ۱۳۹۳، ستاد تنظیم بازار اقدام به دو بخشی کردن قیمت فروش شکر سفید کارخانه های قند و شکر نمود که این موضوع موجب ایجاد تعهدات دولت به شرکت های قندی (بابت یارانه فروش شکر سفید) گردیده است. در مقابل دولت به دلیل عدم ایفای تعهدات به موقع خود موجب کاهش نقدینگی شرکت ها و تحمیل هزینه های مالی ناشی از اخذ تسهیلات گردیده بطوریکه مبلغ ۲۷ میلیارد ریال مطالبات شرکت از سال ۱۳۹۶ به تازگی از محل عواید فروش حاصل از سهمیه تخصصی واردات ۶۵۰۰ تن شکر خام در حال تسویه و تهاتر می باشد.

_نرخ دستوری دستمزد تصفیه شکر خام که بصورت کارمزدی به شرکت های قندی پرداخت می گردد (نرخ ۲۱۷۰ ریال به ازای هر کیلو) در مقابل هزینه تولید و زمان طولانی نگهداری کالا در انبار شرکت های قندی جهت ذخیره سازی کالای استراتژیک فاقد سودآوری مناسب برای شرکت های قندی می باشد.

_ نرخ فروش شکر سفید توسط مراجع ذیصلاح تعیین و به کارخانه های قندی ابلاغ می گردد. در حالی که در تعیین نرخ فروش به هزینه های واقعی تولید توجه کافی نمی شود. کالاهائی که مواد اولیه آن مقدار زیادی شکر سفید را تشکیل می دهد با نرخ آزاد به فروش می رسد و اتخاذ چنین رویه ای اولاً شرکتهای قندی با حاشیه سود کم مواجه می باشند و ثانیاً سود تولید شکر سفید به واسطه ها منتقل می گردد و لذا مصرف کننده نهائی هرگز از منفعت دستورالعمل مذکور بهره مند نمی گردد.

قدمت اکثر کارخانجات قندی حدود ۵۰ سال و یا بیشتر بوده و بسیاری از ماشین آلات و تجهیزات خط تولید قدیمی دارای هزینه تعمیرات بالائی است. لذا با توجه به وضعیت مالی شرکت های قندی جایگزینی ماشین آلات جدید خارج از توان خواهد بود.

_عدم توازن قیمت محصولات کشاورزی و نوسان آن در برخی مواقع کشاورزان را ترغیب به تصمیم گیری مقطعی نموده و سریعاً اقدام به جایگزینی سایر محصولات کشاورزی می نماید در حالی که این پیش بینی در زمان فروش محصولات محقق نمی گردد و با زیان مواجه می گردند و از طرفی کاشت چغندر قند را با افت مواجه می نماید که نمونه آن را در سال جاری مشهود است.

_کاشت چغندر قند در سال جاری در سطح کشور با افت شدید مواجه گردید. این عمل موجب ایجاد رقابت شدید در بین کارخانجات شده و با پرداخت سوبسید سنگین همراه بوده است و با توجه به هزینه سنگین تامین چغندر قند برخی از کارخانه های قندی از تداوم فعالیت باز ماندند. لذا مسئولین محترم ذیربط با برنامه ریزی و اتخاذ تصمیمات اصولی از روند کاهش کشت چغندر قند جلوگیری نموده و لازم است کارخانه های قندی سیاست کشت فرا استانی چغندر قند را در پیش گیرند.


گزارش های مالی ماهیانه شرکت


گزارش سود فصلی نماد


جزییات هزینه های انرژی


اخرین افشای نماد

۱۴۰۰/۰۳/۲۵: افزایش بیش از ۱۰ درصدی قیمت شکر

با عنایت به نامه شماره ۱۴۰۰۰۴۱ انجمن صنفی کارخانجات قند و شکر ایران در خصوص تعیین قیمت فروش شکر تولیدی سال جاری و بر اساس بند ۳-۱۳ یکصد و بیستمین جلسه کارگروه محترم تنظیم بازار ابلاغی تحت شماره ۶۰/۲۵۳۴۲۵ مورخ ۹۹/۱۰/۲۰ از سوی معاونت محترم بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت و دبیر کارگروه تنظیم بازار و همچنین ابلاغیه شماره ۶۰/۲۶۵۵۱۳ مورخ ۹۹/۱۱/۰۵ سرپرست محترم دفتر برنامه ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت، مقرر شد که قیمت شکر از ابتدای سال ۱۴۰۰ بر اساس ضوابط قیمت گذاری کالاهای تولید داخل تعیین گردد. بر اساس دستور العمل قیمت گذاری فوق الاشاره و با توجه به پیش بینی های صورت پذیرفته و با عنایت به افزایش قیمت هر کیلو چغندرقند بهاره با عیار پایه ۱۶ از ۶۰۲۴ ریال به ۱۲۴۷۶ ریال برای سال زراعی۱۴۰۰ و در نظر گرفتن اثرات آن بر روی بهای تمام شده، قیمت تمام شده شکر با احتساب ۱۷% سود فعالیت طبق دستور العمل ابلاغی از بهای بازار بیشتر می باشد و با توجه به شرایط بازار، نرخ فروش متفاوت خواهد بود و آثار سود و زیان آن به طور دقیق مشخص نمی باشد. لذا میزان و نرخ فروش محصولات تولیدی طی گزارش فعالیت ماهانه به استحضار فعالان محترم بازار سرمایه خواهد رسید. مراتب جهت استحضار تقدیم حضور می گردد./

 

[/private]

 

دانلود اپلیکیشن کانون سهامداران

امجدی

شرکت فارس تجارت امجد

آدرس: تهران، خیابان میرزای شیرازی، نبش خیابان چهارم، پلاک 68، واحد 3
کد پستی: 1597856113 تلفن: 02188912269

نماد اعتماد الکترونیکی

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب وکارهای اینترنتی را احراز می‌نماید.

ساماندهی محتوای فضای مجازی

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب وکارهای اینترنتی را احراز می‌نماید.