تاریخ آخرین بروزرسانی: ۲۹ تیر ۱۴۰۱
دانستنی های وسپه
دانستنی های هر نماد مشتمل بر تحلیل ها، گزارش مجامع ، گزارش سود و زیان و آمارهای ماهیانه تولید فروش و درآمد آنهاست. در ادامه اطلاعات شرکت سرمایه گذاری سپه را خواهید خواند.
تاریخچه شرکت
شرکت سرمایه گذاری سپه سهامی عام در تاریخ ۱۳۷۰/۰۶/۰۲ تحت شماره ۸۵۲۰۷ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده و مرکز اصلی آن در تهران میباشد. سهام شرکت سرمایه گذاری سپه در تاریخ ۱۳۷۱/۱۰/۱۹ در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده و نام آن از تاریخ ۱۳۷۱/۱۲/۲۶ در فهرست شرکتهای بورس درج گردیده است و در حال حاضر از شرکتهای فرعی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید سهامی عام است.
مرکز اصلی شرکت در تهران، خیابان آفریقا، خیابان آناهیتا، پلاک ۸۱ میباشد.
موضوعات فعالیت اصلی
سرمایه گذاری در سهام، سهم الشرکه، واحدهای سرمایه گذاری، صندوق ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رأی شرکتها، موسسات یا صندوق های سرمایه گذاری با هدف کسب انتفاع به طوری که به تنهایی یا به همراه اشخاص وابسته خود، کنترل شرکت، موسسه یا صندوق سرمایه گذاری سرمایه پذیر را در اختیار نگرفته یا در آن نفوذ قابل ملاحظه نیابد
سرمایه گذاری در سایر اوراق بهادار که به طور معمول دارای حق رآی نیست و توانایی انتخاب مدیر یا کنترل ناشر را به مالک اوراق بهادار نمیدهد.
موضوع فعالیت فرعی
سرمایه گذاری در مسکوکات، فلزات گرانبها، گواهی سپرده بانکی و سپرده های سرمایه گذاری نزد بانکها و موسسات اعتباری مجاز.
سرمایه گذاری در سهام، سهم الشرکه، واحدهای سرمایه گذاری، صندوق ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رأی شرکتها، موسسات یا صندوقهای سرمایه گذاری با هدف کسب انتفاع به طوری که به تنهایی یا به همراه اشخاص وابسته خود، کنترل شرکت، موسسه یا صندوق سرمایه گذاری سرمایه پذیر را در اختیار گرفته یا در آن نفوذ قابل ملاحظه بیابد
سرمایه گذاری در سایر داراییها از جمله داراییهای فیزیکی، پروژه های تولیدی، و پروژه های ساختمانی با هدف کسب انتفاع.
ارائه خدمات مرتبط با بازار اوراق بهادار از جمله
پذیرش سمت در صندوق های سرمایه گذاری
تأمین مالی بازارگردانی اوراق بهادار
مشارکت در تعهد پذیره نویسی اوراق بهادار و
تضمین نقدشوندگی، اصل یا حداول سود اوراق بهادار
شرکت میتواند در راستای اجرای فعالیتهای مذکور در این ماده، در حدود مقررات و مفاد اساسنامه اقدام به اخذ تسهیلات مالی یا تحصیل دارایی نماید یا اسناد اعتباری بانکی افتتاح کند و به واردات یا صادرات کالا بپردازد و امور گمرکی مربوطه را انجام دهد. این ااقدامات فقط در صورتی مجاز است که در راستای اجرای فعالیت های شرکت ضرورت داشته باشند و انجام آنها در مقررات منع نشده باشد.