تاریخ آخرین بروزرسانی: ۳ تیر ۱۴۰۳
دانستنی های شیران
دانستنی های هر نماد مشتمل بر تحلیل ها، گزارش مجامع ، گزارش سود و زیان و آمارهای ماهیانه تولید فروش و درآمد آنهاست. در ادامه اطلاعات شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران را خواهید خواند.
تاریخچه
طرح الکیل بنزن خطی بعنوان یکی از طرحهای زیربنایی کشور و در زمره طرحهای صنایع شیمیایی وزارت صزنایع بوده که در سال ۱۳۶۲کار خود را آغاز نمود. قبل از بررسی های اولیه گزارش توجیهی فنزی و اقتصادی این طرح در سال ۱۳۶۳توسط کارشناسان طرح تدوین گردید و بر اساس آند هزینه های طرح از منابع بودجه عمرانی تا پایان سال۱۳۶۴تأمین و در این فاصله قراردادهای لیسانس و مهندسی اصولی منعقد و اعتبارات اسنادی آن مفتوح و عملیات مهندسی پایه توسط پیمانکار به اتمام رسید. در اوایل سال ۱۳۶۵د طرح الکیل بنزن خطی به شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران که متعلق به بانی صنعت و معدن و وزارت صنایع بودد واگذار گردید.
شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران در تاریخ ۱۰اردیبهشت ماه ۱۳۶۳تحت شماره ۵۱۸۷۱در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید و براساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده به تاریخ ۱۳۷۰/۰۲/۳۱ مرکز اصلی شرکت از تهران به اصفهان تغییر و مراتب تغییر طی شماره ۸۰۲۷مورخ ۱۳۷۰/۰۵/۱۲ در اداره ثبت شرکتهای اصفهان ثبت و در خرداد ماه ۱۳۷۳شروع به بهره برداری نموده است.
برابر صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده به تاریخ ۱۳۷۵/۴/۲۷نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و نام آن به شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) اصلاح شد. ضمناً به موجب نامه شماره ۱۵۴۹۰به تاریخ ۱۳۷۵/۱۲/۲۲سازمان بورس و اوراق بهادار تهران و طبق صورتجلسه مزور ۱۳۷۵/۸/۷هیأت پذیرش سازمان مزبور سهام شرکت از تاریخ ۱۳۷۵/۱۲/۱۲در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.
مطابق با صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مور ۱۳۹۱/۶/۴سال مالی شرکت از پایان اسفند ماه به پایان آذرماه هر سال تغییر و بنابراین به موجب ماده ۴۸اساسنامه شرکت سال مالی از روز اول دی ماه هر سال آغاز و در روز آخر آذرماه سال بعد به پایان میرسد.
مرکز اصلی شرکت واقع در کیلومتر ۱۵جاده اصفهان- تهراند غرب نیروگاه شهید محمد منتظری در اصفهان میباشد .
سرمایه شرکت
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۸,۰۶۶,۲۲۰ میلیون ریال بهمبلغ ۹,۶۴۰,۱۷۶ میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ ۱۵۷۳۹۵۶ میلیون ریال ، ) در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۷ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۹,۶۴۰,۱۷۶ میلیون ریال بهمبلغ ۱۹,۲۸۰,۳۵۲ میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ ۹۶۴۰۱۷۶ میلیون ریال ، ) در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
سهامداران
اعضای هیات مدیره
منابع انسانی
اطلاعات زمین و ساختمان:
راه ۹های ارتباطی
[/private]
گزارش های مالی ماهیانه شرکت
گزارش سود فصلی نماد
جزییات هزینه های انرژی
سرمایه شرکت
سهامداران شرکت
اعضای هیأت مدیره شرکت
منابع انسانی شرکت
زمین و ساختمان
راه های ارتباطی
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای زرندی به صورت حضوری و آنلاین در تاریخ ۲۵/۱۲/۱۴۰۰ برگزار گردید، آقای احمدی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۳۰/۰۹/۱۴۰۰ به صورت زیر ارائه دادند:
ناظرین:
آقای پژوهنده نماینده شرکت سرمایه انسانی صنعت و معدن
آقای علیدوستی نماینده شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران
منشی: آقای زرندی مدیرعامل شرکت
جایگاه شرکت در صنعت
تولید اصلی شرکت، الکیل بنزن خطی است که ماده اولیه اصلی و عامل پاک کنندگی در مواد شوینده خانگی است. ماده اولیه اصلی تولید نفت سفید است که از شرکت پالاش نفت اصفهان تأمین گردیده و بعد از چند مرحله فرآیند تبدیل به برشی از نفت سفید میگردد که خالص سازی شده و شامل هیدروکربورهای خطی به نام نرمال پارافین است.
با توجه به اینکه مواد اولیه مورد نیاز برای تولید نرمال پارافین هیدروکربورهای بدون شاخه و بنزن میباشد و خوراک دریافتی از شرکت فوق به قیمت FOB خلیج فارس خریداری میگردد لذا تغییرات قیمت جهانی نفت خام متأثر از عرضه و تقاضا و تنش های سیاسی تأثیر مستقیم و آنی بر روی بهای تمام شده محصولات این شرکت دارد.
با مروری کلی بر جایگاه شرکت در صنعت و وضعیت رقابتی آن در سال مالی مورد گزارش به عرض میرساند تا پیش از راه اندازی کارخانه در سال ۱۳۷۳، LABمورد نیاز کشور از طریق واردات تأمین میگردید. پس از راه اندازی کارخانه و در ادامه آن با به بهره برداری رسیدن طرح افزایش ظرفیت در سال ۱۳۸۲ علاوه بزر تأمین نیاز داخلی کشور مازاد تولیدات به خارج از کشور صادر میشود.
از سال ۱۳۸۴ با راه اندازی شرکت پتروشیمی بیستون و ورود آن شرکت به عنوان تولید کننده دیگر LAB، تولید مذکور در وضعیت رقابتی قرار گرفته است و در حال حاضر بیش از %۲۱مصزرف LAB، داخل کشور توسط شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران تأمین میگردد.
شایان ذکر است شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران تنها تولیدکننده در کشور است که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی نرمال پارافین نسبت به صدور این محصول به خارج از کشور هم اقدام میکند.
عرضه محصول نرمال پارافین به بازارهای منطقه و شرق آسیا توسط شرکت PEARL در کشور قطر مانع بزرگی در مسیر صادرات نرمال پارافین تولیدی این شرکت به مشتریان خود ایجاد نموده است.
از آنجا که شرکت PEARLاز تکنولوژی GTLبرای تولید نرمال پارافین استفاده میکند و استفاده از ماده اولیه گاز طبیعی باعث کاهش بهای تمام شده این محصول می شود لذا مشکلات زیادی را برای رقابت در فروش NPبرای این شرکت که از ماده اولیه نفت سفید استفاده می نماید بوجود آورده است.
اهم اقدامات صورت گرفته
طرح نوسازی بر مبنای استفاده از کاتالیست مایع؛
طرح نوسازی و توسعه در خط جدید تولید LAB با قابلیت افزایش تولید تا ۱۰۰ هزار تن در سال؛
انجام پیش بینی های لازم جهت تعبیه تجهیزات تکنولوژی تولید به روش کاتالیست جامد به طوری که این فعالیت در شرایط تحریم نیز ادامه داشته است؛
بازسازی اسکله شرکت خدمات بندری با افزایش فضای به میزان ۱۷ هزار متر مربع و قابلیت بارگیری تا ۱۲ هزار تن؛
سرمایه گذاری در شرکت نیرو کلر با هدف تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده؛
عملکرد مالی شرکت
درآمدهای عملیاتی در سال مالی ۱۴۰۰ در حدود ۱۴ درصد نسبت به سال مالی ۱۳۹۹ افزایش داشته است.
بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی در سال مالی ۱۴۰۰ به مبلغ ۲۵.۶۵۹ میلیارد ریال بوده و در حدود %۱۰ نسبت به سال مالی ۱۳۹۹ افزایش داشته است که عمدتا ناشی از افزایش بهای مواد اولیه بنزن مصرفی و همچنین افزایش هزینه های تبدیل میباشد.
هزینه های فروش، اداری و عمومی به مبلغ ۱.۷۱۳ میلیارد ریال بوده است که معادل ۸۲ درصد افزایش داشته، این افزایش ناشی از افزایش هزینه های صادرات بوده است.
خالص سایر اقلام عملیاتی در پایان سال مالی ۱۴۰۰ به مبلغ ۱۹۰ میلیارد ریال بوده که کاهش آن نسبت به سال مالی قبل عمدتا ناشی از زیان حاصل از تسعیر دارائیها و بدهی های ارزی می باشد.
سایر درآمدها و هزینهه ای غیرعملیاتی به مبلغ ۳.۱۷۷ میلیارد ریال میباشد که به میزان %۷۷ نسبت به سال مالی قبل کاهش داشته است و عمدتا ناشی از زیان حاصل از فروش سرمایه گذاریها و نیز زیان تسعیر ارز بوده است.
سود خالص شرکت در سال ۱۴۰۰ با توجه به تغییرات درآمدی (هزینهای) نهایتا ۲۴.۴۱۰ میلیارد ریال محقق گردیده که %۱۱ نسبت به سال مالی قبل کاهش داشته است.
عملکرد عملیاتی شرکت
برنامه های آتی شرکت
افزایش ۱۰۰ درصدی سرمایه؛
گذاری بالغ بر دو هزار و ۱۷۵ میلیارد ریال در جزیره نگین جهت ایجاد مخازن و تاسیسات سقف ثابت و شناور و توسعه فعالیتهای عملیاتی خدمات بندری؛
ساخت سه مخزن ذخیره سازی جدید دو منظوره برای مواد سبک و سنگین به میزان گنجایش ۷۵۰۰ متر مکعب با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۷۹ میلیارد ریال؛
تاسیس و یا خرید شرکت حمل و نقل زمینی، توسعه فعالیت های حمل و نقل دریایی، توسعه فعالیت های بازرگانی در حوزه صادرات و واردات مواد شیمیایی؛
نو سازی خط LAB به روش کاتالیست مایع با ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن LAB به منظور افزایش سود عملیاتی شرکت به میزان ۱۲ هزار میلیارد ریال در سال، افزایش تولید به میزان ۱۰۰ هزار تن در سال، انجام عملیات اجرایی در پایان سال شمسی ۱۴۰۱ و آغاز بهره برداری در سال ۱۴۰۲ همچنین امکان اضافه شدن طرح کاتالیست جامد و ایجاد امکان همزمان تعمیرات اساسی و حذف زمان توقف از تعمیرات اساسی؛
سرمایه گذاری در ۳ طرح نیمه تمام با سرمایه گذاری هر طرح بالای ۳۰ میلیون دلار در راستای تکمیل زنجیره ارزش؛
سرمایه گذاری در پارک شیمیایی معادل ۲۴۰ میلیون دلار طی ۵ سال در دو فاز، فاز اول ۷۰ میلیاون دلار سرمایه گذاری نیاز دارد و از سال ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد. این طرح ۴ محصول جدید داشته و برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده سازمان حسابرسی قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیأت رئیسه مجمع تشریح گردید:
در خصوص بند ۴ در رابطه با عملیات خرید و فروش سهام خزانه شرکت توسط صندوق سرمایهگذاری اختصاصی بازارگردانی نماد صنعت و معدن عنوان شد: صندوق جهت حمایت از سهم راه اندازی شده و شرکت جهت حمایت از سهم در این صندوق سرمایه گذاری کرده است.
سوالات مطرح شده در مجمع:
علت کاهش در ارزش گذاری سرمایه گذاری های شرکت چیست؟ سرمایه گذاری در سال ۱۳۹۷ از منابع موجود در سپرده ها، بحث سرمایه گذاری شروع شده و طی ۳ سال اخیر درآمدهای غیر عملیاتی از این منبع بوده است که ریز آن در صورت های مالی ارائه شده است، علت کاهش سرمایه گذاری ها مربوط به کاهش قیمت سهام های بازار در دو سال اخیر بوده است. در خصوص نیروکلر نیز ارزش کارشناسی آن ۱.۸۰۰ میلیارد تومان می باشد. در خصوص ساینا نیز هدف شرکت تکمیل زنجیره تولید و تولید محصول مشترک بوده است.
در انتها به ازای هر سهم ۱.۸۰۰ ریال سود تقسیم گردید، سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و سازمان حسابرسی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گردید. روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و حق حضور اعضای غیر موظف هیأت مدیره به ازای هر جلسه در برابر با ۳۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال و هر ماه ۱ جلسه بطور ناخالص و پاداش هیات مدیره ۶.۰۰۰ میلیون ریال تعیین گردید.
پرداخت سود سهامداران حقیقی:
از ۲۷/۰۱/۱۴۰۱.
پرداخت سود سهامداران حقوقی:
از ۱۵/۰۴/۱۴۰۱.
تهیه گزارش: یاور صالحی
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور ۴۲/۸۵ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابداری و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای موحدنژاد، به صورت حضوری و آنلاین در تاریخ ۰۱/۰۱/۱۴۰۰ برگزار گردید، آقای احمدی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۳۰/۰۹/۱۳۹۹ به صورت زیر ارائه دادند:
جایگاه شرکت در صنعت:
تولید اصلی شرکت، الکیل بنزین خطی است که ماده اولیه اصلی و عامل پاک کنندگی در مواد شوینده خانگی است. ماده اولیه اصلی تولید، نفت سفید است که از شرکت پالایش نفت اصفهان تأمین گردیده و بعد از چند مرحله فرآیند تبدیل به برشی از نفت سفید می گردد که خالص سازی شده و شامل هیدرو کربورهای خطی به نام نرمال پارافین است.
با توجه به این که مواد اولیه مورد نیاز برای تولید نرمال پارافین و LAB، هیدرو کربورهای بدون شاخه و بنزن می باشد و خوراک دریافتی از شرکت فوق به قیمت فب خلیج فارس خریداری می گردد، لذا تغییرات قیمت جهانی نفت خام متأثر از عرضه و تقاضا و تنش های سیاسی تأثیر مستقیم و آنی بر روی بهای تمام شده محصولات این شرکت دارد.
تا پیش از راه اندازی کارخانه در سال ۱۳۷۳، LAB مورد نیاز کشور از طریق واردات تأمین می گردید. پس از راه اندازی کارخانه و در ادامه آن به بهره برداری رسیدن طرح افزایش طرفیت در سال ۱۳۸۲، علاوه بر تأمین نیاز داخلی کشور مازاد تولیدات به خارج از کشور صادر می گردد.
از سال ۱۳۸۴ با راه اندازی پتروشیمی بیستون و ورود آن شرکت به عنوان تولید کننده دیگر LAB، تولید مذکور در وضعیت رقابتی قرار گرفته و در خال حاضر بیش از ۷۰ درصد مصرف LAB داخل کشور توسط شرکت صنایع شیمیایی ایران تأمین می گردد.
عرضه محصول نرمال پارافین به بازارهای منطقه شرق آسیا توسط شرکت PEARL در کشور قطر مانع بزرگی در مسیر صادرات نرمال پارافین تولیدی ایجاد نمود است.
عملکرد مالی شرکت در حوزه تولید:
علت کاهش تولید محصولات در سال ۱۳۹۸ اورهال ۳۳ روزه شرکت بوده است:
عملکرد مالی شرکت در حوزه فروش:
علت کاهش فروش LAB نیز دوره اورهال بوده که در این دوره شرکت موجودی برتی فروش نداشته است لذا مقدار فروش کاهش داشته است.
فروش به تفکیک داخلی و صادراتی:
مبلغ فروش کل محصولات:
عملکرد مالی شرکت:
عملکرد واقعی و برنامه:
اقدامات صورت گرفته در سال مالی مورد گزارش:
طرح نوسازی واحد آلکیلاسیون؛
تعمیرات اساسی شرکت؛
بازسازی اسکله شرکت بازرگانی و خدماتی بندری ایران؛
تولید LABSA در شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران؛
عملیات بازسازی و احیای اسکله تأسیسات بوشهر (که در سال ۱۳۹۱ بر اثر برخورد یدک کش های باری منطقه دچار صدماتی شده بود) پس از دو سال کار مستمر با سرمایه گذاری حدود ۵۰۰ میلیارد ریال در اسفند ۱۳۹۹ پایان یافت و این اسکله به بهره برداری رسیده است؛
طی سال ۱۳۹۸ بسترهای لازم جهت ورود شرکت فرعی (شرکت باز گانی و خدمات بندری ایران) به بازار پایین دستی LABSA فراهم گردید و در همین راستا طی سال ۱۳۹۹ بیش از ۹ هزار تن LABSA به فروش رسیده که در حدود ۱۶ درصد آن به کشورهای منطقه صادر شده است.
مزایای طرح نوسازی شرکت:
افزایش سود عملیاتی شرکت ۸ هزار میلیارد ریال در سال؛
افزایش تولید LAB به میزان ۱۰۰ هزار تن در سال؛
مدت زمان اجرای طرح ۲۴ ماه بوده و زمان بهره برداری نیمه دوم سال ۱۴۰۱ می باشد؛
ساخت بیش از ۸۵ درصد محصولات به صورت داخلی؛
انجام کامل طرح با توان و دانش بومی؛
امکان اضافه شدن طرح کاتالیست جامد در آینده؛
ایجاد امکان همزمانی تعمیرات اساسی و تولید و حذف زمان توقف تولید از تعمیرات اساسی.
برنامه شرکت برای سال مالی آتی و بودجه ۱۴۰۰:
ادامه اجرای طرح نوسازی آلکیلاسیون؛
تولید محصولات مشترک باشرکت نیروکلر؛
عرضه ۱۰ درصد سهام شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در فرابورس.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده سازمان حسابرسی قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیأت رئیسه مجمع تشریح گردید:
در خصوص بند ۴ در رابطه با عدمم رعایت استاندارد حسابداری مبنی بر تفاوت بین بهای تمام شده سرمایه گذاری انجام شده در خصوص شرکت نیرو کلر عنوان شد: ارزیابی کارشانسی نیرو کلر در حال انجام بوده و با توجه به زمانبر بودن این امر، طی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ این ارزیابی انجام خواهد شد.
سوالات مطرح شده در مجمع:
آیا شرکت ذخایر نفت سفید در قیمت های پایین خریداری کرده است؟ نفت و بنزن به میزان کافی خریداری شده است.
سود پیش بنبی شده شرکت خدمات بندری چقدر می باشد؟ حدود ۱۵۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
آیا شرکت برنامه ای برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارد؟ در حال حاضر گزارش اولیه تهیه شده و به محض طی شدن مراحل قانونی اطلاع رسانی خواهد شد.
در انتها به ازای هر سهم ۲.۰۰۰ ریال معادل ۷۷ درصد کل سود تقسیم گردید، سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و سازمان حسابرسی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گردید. روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات پاداش هیات مدیره ۶.۰۰۰ میلیون ریال تعیین گردید.
پرداخت سود سهامداران حقیقی:
از ۱۵/۰۲/۱۴۰۰.
پرداخت سود سهامداران حقوقی:
از ۱۵/۰۵/۱۴۰۰.
اطلاع رسانی:
تحقق فروش ۱۵ هزار میلیارد ریالی در ۱۰۵ روز ابتدایی سال مالی که سودی معادل ۱۱ هزار میلیارد ریالی را برای شرکت در بر داشته است.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور بیش از ۴/۸۵% سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابداری و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای موحدنژاد برگزار گردید، آقای رحیمی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۳۰/۰۹/۱۳۹۸ به صورت زیر ارائه دادند:
جایگاه شرکت در صنعت:
تولید اصلی شرکت الکیل بنزن خطی (LAB) است که ماده اولیه اصلی و عامل پاک کنندگی در مواد شوینده خانگی است. ماده اولیه اصلی تولید نفت سفید است که از شرکت پالایش نفت اصفهان تأمین گردیده و بعد از چند مرحله فرآیند تبدیل به برشی از نفت سفید می گردد که خالص سازی شده و شامل هیدروکربورهای خطی به نام نرمال پارافین است.
از سال ۱۳۸۴ با راه اندازی شرکت پتروشیمی بیستون و ورود آن شرکت به عنوان تولید کننده دیگر LAB، تولید مذکور در وضعیت رقابتی قرار گرفته است و در حال حاضر بیش از ۷۰ % مصرف LAB داخل کشور توسط شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران تأمین میگردد.
بازارهای اصلی – وضعیت رقابتی و جایگاه شرکت:
در منطقه غرب آسیا، کشورهای قطر و عربستان سعودی از تولید کنندگاه بزرگ LAB و نرمال پارافین در منطقه محسوب می شوند. از آنجایی که کشورهای مذکور محدودیت های تحریم در روابط مالی را ندارند و به شیوه های پرداخت LC می توانند محصولات خود را عرضه کنند، در صورتی که شرکت صنایع شیمیای ایران به علت مشکلات تحریم از این امکان محروم است.
اهم فعالیت های انجام شده در سال مالی مورد گزارش:
- پیگیری مستمر در راستای حفظ و کنترل شرایط عملیاتی به منظور تداوم تولید نرمال پارافین و آلکیل بنزن خطی یا حفظ حداکثر کیفیت؛
- علی رغم مشکلات پیش آمده ناشی از توقف واحد تولید هیدروژن و نیز نوسان در کیفیت خوراک نفت سفید دریافتی از پالایشگاه اصفهان، با پیگیری مستمر و بهینه سازی شرایط عملیاتی، تولید محصول نرمال پارافین در سال مالی ۱۳۹۸ به بیش از ۱۷۱.۰۰۰ تن رسیده و از برنامه تولید فراتر رفت؛
- با توجه به مشکلات پیش آمده در زمینه تأمین بنزن و عدم عرضه مطلوب این ماده در بورس کالا، واردات یک محموله ۱۲.۰۰۰ تنی بنزن توسط شرکت انجام شد. همچنین با وجود مشکلات پیش آمده در خصوص تأمین کاتالیست واحد پاکول به دلیل تحریم ها، با پیگیری مستمر و تلاش های صورت گرفته در راستای رفع گلوگاه های فرآیندی و افزایش طول دوره بهره برداری از کاتالیست واحد پاکول، تولید محصول آلکیل بنزن خطی در سال مالی ۱۳۹۸ به بیش از ۱۱۵.۰۰۰ تن رید و از برنامه تولید فراتر رفت؛
- کاهش مصرف حلال در واحد مولکس مانند سال های گذشته و بهبود آن و نیز کاهش مصرف گاز در ۲۰۱-H؛
- با توجه به گرفتگی مکرر A/b 203-FI (که مطابق با مستندات، هر ۱۰ روز یکبار گرفتگی پیدا میکرد)، هر دو فیلتر به صورت همزمان در سرویس قرار گرفت. بر این اساس فیلترها، هر یک ماه یکبار یا بعضاً زمان طولانی تری نیاز به سرویس پیدا کرده و هزینه عملیاتی آن کاهش می یابد.
برنامه های آتی شرکت:
پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به سال ۱۳۹۹:
عرضه سهام شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران (شرکت فرعی) در فرابورس:
عرضه ۱۰ % از سهام شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در فرابورس از دیگر اهداف مدیریت شرکت در سال مالی ۱۳۹۹ می باشد که اقدامات اولیه برای انجام فرآیند پذیرش آن در فرابورس به عمل آمده است.
هم اکنون صد در صد سهام شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در مالکیت این شرکت می باشد.
طرح پارک شیمیایی در شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران :
به منظور توسعه تکمیل زنجیره ارزش اصلی شرکتد قراردادی جهت طراحی مفهومی پارک شیمیایی مربوط به حوزه فعالیت شرکت بین شرکت صنایع شیمیایی ایران دانشگاه اصفهان و یک شرکت دانش بنیان در حوزه تکمیل زنجیره ارزش منعقد گردیده و در دست اقدام می باشد.
پیاده سازی نظام مدیریت نوآوری در شرکت:
با هدف شناسایی فرصت های بهبود و در راستای ارتقاء سطح مدیریت در شرکت پروژه پیاده سازی نظام مدیریت نوآوری در شرکت تعریف و در حال اجرا می باشد.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده سازمان حسابرسی قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیأت رئیسه مجمع تشریح گردید:
در خصوص بند ۵ در رابطه با عملکرد مالیاتی شرکت در این خصوص تکلیف شد بر اساس رای مثبت شرکت بابت مالیات بر ارزش افزوده، این مبالغ وصول گردد و در رابطه با سایر پرونده ها پیگیری های مستمر صورت گیرد.
در خصوص بند ۶ در رابطه با سفارشات و پیش پرداخت های سرمایه ای تکلیف شد پیگیری های حقوقی در این زمینه به عمل آید.
سولات مطرح شده در مجمع:
در خصوص طرح توسعه ای برنامه شرکت چیست؟ شرکت به دنبال فسخ قرارداد نبوده و به دتبال تکمیل طرح می باشد.
سرمایه گذاری شرکت در املاح ایران چقدر می باشد؟ سرمایه گذاری در حدود ۱۰ میلیون سهم در این شرکت بوده و این سرمایه گذاری درحال توسعه می باشد.
توجیه اقتصادی طرح توجیهی شرکت هنوز پا برجا می باشد؟ برنامه شرکت ادامه پروژه می باشد.
در انتها به ازای هر سهم از ۱.۲۵۳ ریال سود ممکن ۹۳۰ ریال سود تقسیم شد، سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و علی البدل انتخاب گردید. روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و دنیای اقتصاد و حق حضور اعضای غیر موظف هیأت مدیره به ازای ۱ جلسه در ماه برابر با ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال بطور ناخالص و پاداش هیأت مدیره نیز ۴.۰۰۰ میلیون ریال تعیین گردید.
زمانبندی پرداخت سود:
سود سهامداران از ۱ الی ۶۰.۰۰۰ سهم:
از تاریخ ۰۱/۰۳/۱۳۹۹.
سود سهامداران از ۶۰.۰۰۱ الی ۱۶۰.۰۰۰ سهم:
از تاریخ ۰۱/۰۴/۱۳۹۹.
سود سهامداران از ۱۶۰.۰۰۱ الی ۹۰۰.۰۰۰ سهم:
از تاریخ ۰۱/۰۵/۱۳۹۹.
سود سهامداران بیشتر از ۹۰۰.۰۰۰ سهم:
از تاریخ ۰۱/۰۶/۱۳۹۹.
فروش ۱۴۰۲
فروش ۱۴۰۳
سود و زیان ۱۴۰۲
صورت مالی ۱۴۰۲
[/private]