تاریخ آخرین بروزرسانی: ۳ تیر ۱۴۰۳
دانستنی های شلعاب
دانستنی های هر نماد مشتمل بر تحلیل ها، گزارش مجامع ، گزارش سود و زیان و آمارهای ماهیانه تولید فروش و درآمد آنهاست. در ادامه اطلاعات شرکت لعابیران را خواهید خواند.
تاریخچه
شرکت لعابیران در تاریخ ۱۳۶۰/۰۹/۲۳بصورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده وطـی شماره ۴۳۰۶۱در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است . طبق مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۶۹/۰۸/۲۹مرکز اصلی شرکت از تهران به زرقان فارس انتقال یافت و تحت شماره ۴۴۵۸ انتقالی در اداره ثبت شرکت های شیراز به ثبت رسید . به استناد مصوبه مورخ ١٣٧٣/١٢/٢۴ مجمع عمومی فوق العاده ، شرکت لعابیران از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و ضمن تصویب اساسنامه جدید شرکت ، ارزش اسمی هر سهم از ده هزار ریال به یکهزار ریال کاهش یافت و موضوع در تاریخ ۱۳۷۴/۰۱/۲۶ در اداره ثبت شرکت های شیراز به ثبت رسیدشرکت در تاریخ ١٣٧۴/١٢/٢٣در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است . بر اساس مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۷۶/۰۷/۳۰ مرکز اصلی شرکت از زرقان به تهران انتقال یافت و تحت شماره ۴۳۰۶۱ در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسید .
مرکز اصلی شرکت در تهران و کارخانه آن در زرقان فارس واقع است . در حال حاضر شرکت لعابیران جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت سرمایه گذاری صدر تامین است و واحدتجاری نهائی گروه ، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی است .
[/private]
سرمایه شرکت
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۳ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۱۶۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۶۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۴۴۰۰۰۰ میلیون ریال ، ) در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۱ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است. |
سهامداران
اعضای هیات مدیره
منابع انسانی
اطلاعات زمین و ساختمان
راه های ارتباطی
گزارش های مالی ماهیانه شرکت
گزارش سود فصلی نماد
جزییات هزینه های انرژی
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت لعابیران با حضور بیش از ۶۰% سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابداری و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای سلیمانی برگزار گردید، آقای حجازی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۷ به صورت زیر ارائه دادند:
مشکلات شرکت در سال ۱۳۹۷:
- افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه تولید که باعث کاهش رقابت شرکت در داخل و خارج از ایران شد؛
- کمبود نقدینگی شرکت؛
- مشکلات جدی در بحث انتقال ارز در بخش صادرات؛
- اعتصاب کامیون داران در آبان ماه ۱۳۹۷، که باعث شد ۲۰ درصد از هزینه تولید را هزینه حمل تشکیل دهد؛
- رکود مسکن و کاهش تقاضای محصولات لعاب ایران.
عملکرد مالی شرکت در سال ۱۳۹۷:
صادرات شرکت در سال ۱۳۹۵، ۲۲ تن، ۱۳۹۶، ۳.۹۲۶ تن و در سال ۱۳۹۷، ۴.۳۰۰ تن بوده است. عمده صادرات شرکت به کشور ترکیه بوده و بازارهای کشورهای هند و پاکستان، هند و اوکراین در حال بررسی است.
میزان فروش:
میزان تولید:
سهم فروش شرکت از بازار کشور حدود ۱.۶% و سهم صادراتی نیز حدود ۳.۶% میباشد. چنین ۵۷% سبد شرکت صادراتی بوده است.
اقدامات حقوقی شرکت:
کاشی خزر:
- توقیف ۱۰ باب ملک معرفی شده در تهران، رشت و شیراز از طریق اداره اجرای اسناد رسمی؛
- بازداشت ۲ سهم از ۱۰ سهم یک باب ملک مسکونی در نوشهر و انجام مزایده با قیمت پایه ۱.۸۸۰ میلیون ریال؛
- بازداشت ملک باغ شهری واقع در بخش دالین شهرستان سپیدان و برگزاری مزایده با قیمت پایه ۴۵۰ میلیون ریال؛
- بازداشت یک باب ملک در شهرستان فومن و اقدام برای برگزاری مزایده با مبلغ کارشناسی ۵.۶۰۰ میلیون ریال
کاشی اصفهان:
- تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال از تولیدات کاشی و سرامیک آن شرکت مصادره شده است؛
- تا سقف ۵۰ میلیارد ریال دارایی ثابت از کاشی اصفهان شناسایی و از طریق اجرای اسناد رسمی شهر اصفهان در دست توقیف قرار گرفته است.
برنامههای آتی شرکت:
- افزایش صادرات و رقابت با کشورهای اسپانیا و ایتالا و حفظ بازار ترکیه؛
- بهینه سازی مصرف مواد اولیه؛
- استفاده از فرمولهای جدید برای ساخت محصولات؛
- اقدام برای ثبت فرمولها و علایم تجاری؛
- اقدام برای دانش بنیان کردن شرکت؛
- استفاده از تکنولوژیهای روز کوره؛
- تولید و فروش ۱۰.۰۰۰ تن محصول.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده موسسه حسابرسی کارای پارس قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیأت رئیسه مجمع تشریح گردید:
در خصوص بند ۴ در رابطه با حسابهای دریافتنیهای تجاری عنوان شد: مطالبات از کاشی اصفهان شامل ۲ بخش بوده که ۷ میلیارد مربوط به چکهای کاشی اصفهان و ۸ میلیارد چکهای مشتری این شرکت میباشد، از ۸ میلیارد چک مشتری کاشی اصفهان ۴ میلیارد مربوط به شخصی در شهرستان رشت میباشد که توقیف امول شخص مذکور گرفته شده است و اقدامات حقوقی لازم انجام شده است. از ۷ میلیارد چک خود شرکت کاشی اصفهان بجای طلب، کاشی دریافت خواهد شد. در خصوص اقلام راکد شرکت اقلامی که مورد نیاز نمیباشد را شناسایی و به مزایده گذاشته است.
علت افزایش بدهی کاشی اصفهان در سال مالی مورد گزارش چیست؟ ناشی از مغایرتهای حساب میباشد.
در خصوص بند ۵ در رابطه با مواد اولیه خریداری شده از شرکت رفماک عنوان شد: توافقنامهای بین شرکت لعابیران و شرکت رفماک امضا شده است که ۱.۰۰۰ تن ماده اولیه در سال ۱۳۹۸ ار محل صادرات تأمین شود، و بر اساس این توافق نامه چکهای مدتدار به شرکت رفماک داده شده است و تاکنون نیز بیش از ۳۰۰ تن دریافت شده است. کوره دوم رفماک در سال ۱۳۹۶ خریداری شده و بخشی از پول پرداخت شده است، در سال ۱۳۹۷ با توجه به مشکلات نقدینگی شرکت به جای پرداخت پول جهت دریافت کوره دوم این پول صرف خرید مواد اولیه شود، طبق تواقف ۱۶۰ هزار یوره باقی مانده بعد از نصب کوره پرداخت خواهد شد. ظرفیت کوره دوم ۲۰۵ هزار تن میباشد.
در خصوص بند ۶ در رابطه با مسدود شدن تعدادی از حسابهای شرکت عنوان شد: شرکت لعابیران به دلیل چکهای برگشتی در لیست سیاه بانکها قرار دارد، به دلیل عدم امکان مبادلات پولی و مالی احدی از همکاران حسابی را معرفی کرده و رقمهای اضافه زیر نظر مدیریت وقت به اینحساب واریز و هزینه میشده است. در حال حاضر معاملات شرکت در یک حساب با ۳ امضا هیأت مدیره انجام میشود.
در خصوص بند ۷ در رابطه با کامیون از شرکت آلمانی عنوان شد: با توجه به نیاز به نقدینگی مشاور حقوقی و اقتصادی وقت شرکت پیشنهاد دریافت وام ارزی به این صورت که ارز از بانک دریافت و صرف خرید کامیون در خارج از کشور شده و این کامیون در داخل به فروش برسد، این فروش انجام شده و فروش صرفا زیر نظر مدیرعامل بوده و طبق روال قانونی انجام نشده است. مبلغ حاصل از فروش دقیقا معادل وام دریافتی بوده است.
در خصوص بند ۱-۹ تکلیف شد حداکثر پوشش بیمهای لحاظ شود.
در خصوص بند ۲-۹ عنوان شد شرکت برای خروج از وضعیت موجود نیاز به افزایش تولید داشته و لذا به همینجهت کوره خریداری شده است.
در خصوص بند ۱۵ عنوان شد این شخص کارمند رسمی شرکت بوده و این حساب نیز اکنون بسته شده و تسویه صورت گرفته است، در حال حاضر تنها با حسابی که به امضا ۳ نفر از اعضا هیأت مدیره برسد مراودات مالی صورت میگیرد.
سوالات مطرح شده در مجمع:
نرخ خرید مواد اولیه وارداتی شرکت چقدر است؟ نرخ اسید فولیک، تحویل در شیراز ۶۲۰ یورو.
در انتها به ازای هر سهم ۲ ریال سود تقسیم شد، موسسه حسابرسی کارای پارس به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان بازرس علیالبدل انتخاب گردید، روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و حق حضور اعضای غیر موظف هیأت مدیره به ازای یک جلسه در ماه برابر با ۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال بطور ناخالص و پاداش هیات مدیره نیز صفر ریال تعیین گردید.
زمانبندی پرداخت سود:
پرداخت سود سهام سهامداران ۱ الی ۱۰۰.۰۰۰ سهم:
آذرماه ۱۳۹۸.
پرداخت سود سهام سهامداران ۱۰۰.۰۰۱ الی ۱.۰۰۰.۰۰۰ سهم:
دیماه ۱۳۹۸.
پرداخت سود سهام سهامداران ۱.۰۰۰.۰۰۱ سه به بالا:
بهمن ماه ۱۳۹۸.
حساسیت سود
آخرین افشای نماد
۱۳۹۹/۱۱/۱۴ :پیش بینی سود هر سهم دوره ی مالی منتهی به۱۳۹۹/۱۲/۳۰ :مبلغ۳۰ ریال
۱۴۰۰/۰۲/۲۱: افزایش ۱۵ درصدی انواع لعاب کاشی و سرامیک
نرخ قبلی ۱۲۷,۶۳۰ ریال و نرخ جدید ۱۴۶,۷۷۵ ریال است.
۱۴۰۰/۰۶/۱۶: افشای اطلاعات زمین و ساختمان
آخرین افشای نماد
۱۴۰۰/۰۹/۲۲: آقای یدالله عبدالله پور برنده مزایده دو دستگاه بالمیل ۱۲۰۰۰ لیتری کارکرده شد
دو دستگاه بالمیل ۱۲۰۰۰ لیتری کارکرده بوده و در عملیات جاری شرکت قابل استفاده نبوده است طی مصوبه هیئت مدیره شرکت مطابق با آئین نامه معاملات مزایده طی آگهی مورخ ۱۸ آبان ماه چاپ و مزایده فروش در تاریخ ۲۶ آبان برگزار و توسط کمیسیون مزایده برنده مزایده آقای عبدالله پور تعیین گردید تا منابع مالی حاصل از فروش آن جهت خرید دو دستگاه بالمیل خشک ساب اقدام گردد.
۱۴۰۳/۰۳/۲۴ افزایش های قانونی نرخ حقوق و دستمزد از ابتدای سال و همچنین افزایش نرخ خرید مواد اولیه و بسته بندی، حمل و نقل، نرخ حامل های انرژی و غیره که به تبع آن سبب افزایش بهای تمام شده محصولات می گردد. لذا این شرکت به منظور پیشگیری از زیان ناشی از فروش در برخی محصولات و حفظ روند سودآوری، از ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مصوبه هیئت مدیره با شماره ۰۵-۱۴۰۳/۱۳۲ مورخ ۲۴/۰۳/۱۴۰۳ و با توجه به قوانین جاری کشور، نسبت به افزایش نرخ برخی از کد های لعاب کاشی و سرامیک تولیدی خود اقدام نموده است .
فروش ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳
سود و زیان ۱۴۰۲
صورت مالی
[/private]